Aanbod

 

*** Restaurant *** Afhaal/bezorg service             Hoofddorp

In een groot, modern winkelcentrum is dit Aziatisch georiënteerd afhaal- en bezorg restaurant gevestigd.Er zijn enige zitplaatsen en een klein terras is mogelijk.De inrichting is eigentijds en de grote keuken van alle professionele apparatuur voorzien.De redelijke maand huur voor deze locatie is ca. € 2.450.= ( excl. btw). De jaaromzetindicatie bedraagt:€ 295.000.= Er is 1 chef kok die evt. kan blijven De vraagprijs voor dit mooie bedrijf is : n.o.t.k. Na ontvangst van Uw naam, adres en tel.nr. zend ik U verdere informatie

 

***RESTAURANT ***  Amsterdam-Centrum

Op een zichtlocatie tegenover  het Centraal Station aan een drukke doorlooproute is dit restaurant gelegen. Op de begane grond en de mooie vide zijn ca. 60 zitplaatsen en op het zonnige terras nog een 40 zitplaatsen. Het souterrain herbergt de toiletten en magazijn. Ieder concept is hier mogelijk. Er zijn geen verplichtingen. De huur van deze toplocatie is per maand ca. € 6.100.== De vraagprijs voor de overname is N.O.T.K.  Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

 

*** SNACKBAR ***     Haarlem-Centrum

In hartje Haarlem is deze kleine (1 mans) snackbar gevestigd.Er zijn zeer ruime openingstijden, maar de avond - en nachtelijke uren  geven de beste resultaten, mede door de omliggende horecabedrijven.Geen personeelsovername. Er zijn ca. 12 zitplaatsen.De maandhuur bedraagt slechts € 1.150.= inclusief GWL !!Vraagprijs voor dit leuke bedrijf: € 32.500.= Na ontvangst van Uw naam,   adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

 

*** RESTAURANT ***        HAARLEM

In een drukke doorloopstraat vanaf het station is dit bedrijf gevestigd. Een bedrijf voorzien van de mooiste apparatuur. Thans een oosters concept, maar gezien de ligging ook voor andere ideeën geschikt. Er zijn 40 zitplaatsen en een mogelijkheid tot ruim terras. De huur bedraagt slechts      € 2.100.== per maand inclusief een ruime bovenwoning. De jaaromzet benadert de   € 400.000.== De vraagprijs : € 139.000.== Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

 

*** RESTAURANT ***     Amsterdam-Centrum

Dit volledig en sinds kort nieuw verbouwd en ingericht restaurant is gelegen in een wereldwijd bekende horecabuurt. Door privé omstandigheden wordt het tegen een aantrekkelijke prijs ter verkoop aangeboden. Het aantal zitplaatsen: beg. grond: 35 :1e verdieping : 25 ( totaal dus 60 zitplaatsen binnen ) en op het terras nog eens: 14. De maandhuur bedraagt: € 3.750.=  De te verwachte jaaromzet is: € 450.000.= de prijs voor dit mooie object is : Op aanvraag. Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. zend ik U verdere informatie.

 

*** Lunchroom***       Amsterdam- Centrum

Tussen het Muntplein en de Weteringschans op een mooie zichtlocatie is deze unieke, kleinschalige lunchroom gevestigd. De bereikbaarheid is zeer goed. De Lunchroom is compact en praktisch ingericht en voorzien van alle benodigde apparatuur en ook  nog een leuk terras ! De huidige exploitant is open van 09.00 uur tot 18.00 uur, terwijl de openingstijden volgens de exploitatievergunning van 07.00 uur t/m 01.00 uur ( s’nachts ) en in het weekend tot 03.00 uur zijn. De jaaromzetindicatie is ca; € 300.000.=, terwijl de jaarhuur ca. € 26.000.= bedraagt. Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.