Aanbod

 

***  Lunchroom- Bar -Restaurant ***       HAARLEM

 Op het zeer groot bedrijventerrein Waarderpolder is dit horecabedrijf al vele jaren met succes gevestigd. Met 44 zitplaatsen binnen en 20 op het zonnige terras en een huur van slechts € 1.600.== per maand een aantrekkelijke mogelijkheid voor een creatieve ondernemer die de weekenden ( buiten recepties en feesten) vrij wil zijn. Met een auto wordt de catering  verzorgd, die in de ruime, zeer professionele keuken wordt bereid. De huidige eigenaar heeft andere plannen en biedt dit mooie object aan voor : € 75.000.== Omzet indicatie: € 220.000.= per jaar. Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

 

*** RESTAURANT  + (bezorg en afhaal) ***  Hilversum-Centrum

In het centrum van Hilversum bevindt zich dit grote Restaurant met maar liefst :100 Zitplaatsen op ca. 225m2 + 3 ruimtes in de kelder.

Veelzijdigheid is het motto: Spareribs-It. Pizza-Burgers-Mexicaans-Argentijns en div. andere gerechten.

Het is mogelijk enig vakkundig personeel over te nemen.  De huur is :  2.200.= per maand .De speelautomaten opbrengst is ca. € 2.500.= per maand!!. De omzetindicatie:€ 200.000.= per jaar. De vraagprijs is: € 145.000.= . Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

 

*** DANS -en  PARTY-CENTRUM***     UITHOORN

Op een makkelijk bereikbare locatie in Uithoorn is dit mooie Party Centrum gelegen.  Totale oppervlakte is 650 m2. Ca. 300 personen. Een grote zaal of 2 zalen d.m.v. schuifwand op de begane grond en een zaal op de eerste verdieping + een bar zaal. volledig ingericht,  geven  mogelijkheden tot heel veel !!! Er zijn geen verplichtingen van welke aard dan ook. Parkeren op eigen grond en volgens afspraak bij de buren is geen probleem. De vraagprijs voor de inventaris en fantastische inrichting bedraagt : € 225.000.= De Huur p.m. is € 10.000.= (excl. btw) ,waarbij een ingroei-huur bespreekbaar is. Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere info met foto’s.

< RESTAURANT ***  Amsterdam-Centrum

Op een zichtlocatie tegenover  het Centraal Station aan een drukke doorlooproute is dit restaurant gelegen. Op de begane grond en de mooie vide zijn ca. 60 zitplaatsen en op het zonnige terras nog een 40 zitplaatsen. Het souterrain herbergt de toiletten en magazijn. Ieder concept is hier mogelijk. Er zijn geen verplichtingen. De huur van deze toplocatie is per maand ca. € 6.100.== De vraagprijs voor de overname is N.O.T.K.  Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

 

*** Zuid-Amerikaans  Restaurant   ***    Amsterdam-Centrum

 

Op een druk plein, hartje Amsterdam, is dit mooie Restaurant gevestigd. In de directe omgeving vindt U Hotels, Centraal Station, Nieuwendijk en het Damrak / Kalverstraat

op een steenworp afstand. Thans Mexicaans/ Steak House, maar ieder concept is op deze locatie mogelijk. Het Restaurant is groot ! 150 m2 met een binnenplaats voor ca. 50 gasten en op het terras nog eens 45 zitplaatsen. De inventaris is compleet vervangen en voldoet aan alle eisen, Door de ruime indeling kan er snel en efficiënt gewerkt worden met uitstekende resultaten. Omzetind.: € 450.000.== per jaar. De maandhuur bedraagt € 3.850.= excl. btw. De vraagprijs voor de overname is nader overeen te komen. Na ontvangst van Uw naam, adres en Tel. nr. zend ik U verdere informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 13

 Centraal in de Zijdstraat gelegen CAFETARIA / GRILLROOM (drank & horeca 1 vergunning) met een uitstekende naam in de regio.Deze zaak is groot circa 105 m2 en in 2012 (na brand) volledig herbouwd. Alle installaties en apparatuur zijn dan ook niet ouder dan 2012. De afzuiging is een paar weken geleden nog vervangen. Alles is in eigendom, er zijn geen lease/huurcontracten en er is ook geen sprake van bruikleen.Er is voor 32 gasten een tafel met stoel aanwezig en aan de bar nog eens een zitplaats voor 3 gasten. Buiten op het terras is ruimte voor 3 grote picknick tafels voor 6 tot 18 gasten. Het hedendaagse interieur is netjes en representatief en functioneel in het gebruik! Deze zaak is nu open van 11 tot 23 uur en heeft jaarlijks een omzet van circa      € 240.000,-  De huur bedraagt € 2.200,- per maand De vraagprijs voor zowel het pand (begane grond en tuin) als de exploitatie bedraagt  € 455.000,- Het is ook mogelijk om alleen de exploitatie te kopen en hiervoor is de vraagprijs   € 130.000,-  Het vastgoed alleen is te koop voor € 375.000,- k.k.Deze zaak is per direct beschikbaar en het opleverniveau is bespreekbaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<
 

**

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 *** PIZZA – Afhaal-Bezorg Service ***    Amsterdam

Reeds 20 jaar bestaande Pizzalijn wordt ter verkoop aangeboden. De Italiaanse eigenaar wenst zijn pensioen in Italië door te brengen. De totale 95 m2 herbergt professionele apparatuur, een magazijn en nieuw toilet. De huur bedraagt ca: € 1.250.== per maand, terwijl de fiscale jaaromzet 2018,  € 220.000.==  bedroeg. 1 vast personeelslid kan de nieuwe eigenaar goed bijstaan. De huidige eigenaar werkt zelf en daardoor is de jaarwinst zeer aantrekkelijk. De vraagprijs voor dit makkelijke bedrijf : € 120.000.== Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.