Aanbod

*** CAFETARIA ***       Castricum

In een buurt-winkelcentrum gelegen, bijzonder Cafetaria, wordt ter verkoop aangeboden. Niet alleen Hollands, maar ook : UNIEK ,  Thaise gerechten. De inrichting is eigentijds  met binnen 18 zitplaatsen en met een terrasmogelijkheid. Een grote, zeer professionele keuken met de beste apparatuur. Er zijn 2 personen in dienst ( Thais kok ) , maar behoeven niet worden overgenomen.  De maandhuur is erg laag en bedraagt slechts: € 830.=  excl. btw. De vraagprijs voor dit complete bedrijf is: € 93.500.= met een omzetindicatie van € 200.000.== jaarlijks. Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

***  Lunchroom- Bar -Restaurant ***       HAARLEM

 Op het zeer groot bedrijventerrein Waarderpolder is dit horecabedrijf al vele jaren met succes gevestigd. Met 44 zitplaatsen binnen en 20 op het zonnige terras en een huur van slechts € 1.600.== per maand een aantrekkelijke mogelijkheid voor een creatieve ondernemer die de weekenden ( buiten recepties en feesten) vrij wil zijn. Met een auto wordt de catering  verzorgd, die in de ruime, zeer professionele keuken wordt bereid. De huidige eigenaar heeft andere plannen en biedt dit mooie object aan voor : € 75.000.== Omzet indicatie: € 220.000.= per jaar. Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

*** Thais Restaurant ***          Hilversum

Om de hoek van het Station is dit Thaise Restaurant gelegen. Mooie locatie. Het bedrijf is pas gestart, maar door familieomstandigheden ter verkoop aangeboden. Het is volledig gerenoveerd en voorzien van een heel mooi interieur. Geen verplichtingen. Professionele keuken met nieuwe koel - en vrieskasten alsmede een ruim magazijn. Er zijn 30 zitplaatsen. De maandhuur is slechts € 1.000.== De vraagprijs voor dit prachtige Restaurant is : € 31.000.== Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie met de mooie website.

*** RESTAURANT  + (bezorg en afhaal) ***  Hilversum-Centrum

In het centrum van Hilversum bevindt zich dit grote Restaurant met maar liefst :100 Zitplaatsen op ca. 225m2 + 3 ruimtes in de kelder.

Veelzijdigheid is het motto: Spareribs-It. Pizza-Burgers-Mexicaans-Argentijns en div. andere gerechten.

Het is mogelijk enig vakkundig personeel over te nemen.  De huur is :  2.200.= per maand .De speelautomaten opbrengst is ca. € 2.500.= per maand!!. De omzetindicatie:€ 200.000.= per jaar. De vraagprijs is: € 145.000.= . Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

 

***RESTAURANT ***  Amsterdam-Centrum

Op een zichtlocatie tegenover  het Centraal Station aan een drukke doorlooproute is dit restaurant gelegen. Op de begane grond en de mooie vide zijn ca. 60 zitplaatsen en op het zonnige terras nog een 40 zitplaatsen. Het souterrain herbergt de toiletten en magazijn. Ieder concept is hier mogelijk. Er zijn geen verplichtingen. De huur van deze toplocatie is per maand ca. € 6.100.== De vraagprijs voor de overname is N.O.T.K.  Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

*** Zuid-Amerikaans  Restaurant   ***    Amsterdam-Centrum

 Op een druk plein, hartje Amsterdam, is dit mooie Restaurant gevestigd. In de directe omgeving vindt U Hotels, Centraal Station, Nieuwendijk en het Damrak / Kalverstraat

op een steenworp afstand. Thans Mexicaans/ Steak House, maar ieder concept is op deze locatie mogelijk. Het Restaurant is groot ! 150 m2 met een binnenplaats voor ca. 50 gasten en op het terras nog eens 45 zitplaatsen. De inventaris is compleet vervangen en voldoet aan alle eisen, Door de ruime indeling kan er snel en efficiënt gewerkt worden met uitstekende resultaten. Omzetind.: € 450.000.== per jaar. De maandhuur bedraagt € 3.850.= excl. btw. De vraagprijs voor de overname is nader overeen te komen. Na ontvangst van Uw naam, adres en Tel. nr. zend ik U verdere informatie.

*** Thais Restaurant ***    Hilversum

 

Om de hoek van het Station is dit Thaise Restaurant gelegen. Mooie locatie. Het bedrijf is pas gestart, maar wordt door familieomstandigheden ter verkoop aangeboden. Het is volledig gerenoveerd en voorzien van een heel mooi interieur. Geen verplichtingen. Professionele keuken met nieuwe koel - en vrieskasten met de mooie website. alsmede een ruim magazijn. Er zijn 30 zitplaatsen. De maandhuur is slechts € 1.000.== De omzetindicatie per jaar incl. afhaal en bezorg is ca. : € 150.000.== De vraagprijs voor dit prachtige Restaurant is slechts € 31.000.= Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie