Aanbod

*** RESTAURANT  + (bezorg en afhaal) ***  Hilversum-Centrum

In het centrum van Hilversum bevindt zich dit grote Restaurant met maar liefst :100 Zitplaatsen op ca. 225m2 + 3 ruimtes in de kelder.

Veelzijdigheid is het motto: Spareribs-It. Pizza-Burgers-Mexicaans-Argentijns en div. andere gerechten.

Het is mogelijk enig vakkundig personeel over te nemen.  De huur is :  2.200.= per maand .De speelautomaten opbrengst is ca. € 2.500.= per maand!!. De omzetindicatie:€ 200.000.= per jaar. De vraagprijs is: € 145.000.= . Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

 

***RESTAURANT ***  Amsterdam-Centrum

Op een zichtlocatie tegenover  het Centraal Station aan een drukke doorlooproute is dit restaurant gelegen. Op de begane grond en de mooie vide zijn ca. 60 zitplaatsen en op het zonnige terras nog een 40 zitplaatsen. Het souterrain herbergt de toiletten en magazijn. Ieder concept is hier mogelijk. Er zijn geen verplichtingen. De huur van deze toplocatie is per maand ca. € 6.100.== De vraagprijs voor de overname is N.O.T.K.  Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

*** Zuid-Amerikaans  Restaurant   ***    Amsterdam-Centrum

 Op een druk plein, hartje Amsterdam, is dit mooie Restaurant gevestigd. In de directe omgeving vindt U Hotels, Centraal Station, Nieuwendijk en het Damrak / Kalverstraat

op een steenworp afstand. Thans Mexicaans/ Steak House, maar ieder concept is op deze locatie mogelijk. Het Restaurant is groot ! 150 m2 met een binnenplaats voor ca. 50 gasten en op het terras nog eens 45 zitplaatsen. De inventaris is compleet vervangen en voldoet aan alle eisen, Door de ruime indeling kan er snel en efficiënt gewerkt worden met uitstekende resultaten. Omzetind.: € 450.000.== per jaar. De maandhuur bedraagt € 3.850.= excl. btw. De vraagprijs voor de overname is nader overeen te komen. Na ontvangst van Uw naam, adres en Tel. nr. zend ik U verdere informatie.