Aanbod

 25 Gevraagd
Ter overname Gevraagd !!
Restaurant met aantoonbaar (balans) goede omzetAmsterdam-Centrum
 6

* Afhaal-Bezorg Service *    AMSTELVEEN

Aan een drukke, doorgaande weg in Amstelveen is dit bedrijf reeds vele jaren gevestigd. ITALIAANSE Pizza’s  en gerechten zijn de hoofdzaak. De huur van het pand, incl. een kleine bovenwoning is ca.: 1.950 euro per maand. Er is geen personeelsverplichting. Uitgebreide, professionele apparatuur. 2 Brommers en 1 auto zorgen voor een vlekkeloze bezorging. Er zijn ca. 12 zitplaatsen en een klein, zonnig, terras. De fiscale jaaromzet bedraagt ca.: 175.000.euro.  Vraagprijs slechts € 49.500.= Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere info.

 

 

4

*** Italiaans Restaurant ***       Zaanstad

Op een mooie zichtlocatie aan de Zaan en direct bij een station is dit restaurant, met buren als horeca, sedert 2004 gevestigd.Er zijn ca 35 zitplaatsen binnen en buiten is er terras : 5m2 voor de deur en 10m2 aan de Zaan.De fiscale jaaromzet bedraagt : ca. € 140.000.==  De huur is slechts ca. € 1.375.== p. mnd. excl. btw.De vraagprijs voor dit leuke restaurant is : € 58.000.== Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

2

*** RESTAURANT ***           Bollenstreek

In de omgeving van Lisse-Sassenheim is dit , thans Italiaanse,  Restaurant  aan een drukke doorgaande weg gelegen. Het bestaat uit 2 verdiepingen. Begane grond: 55 zitplaatsen en op het zonnige terras ook ca. 50 zitplaatsen. Verder een zeer ruime en professionele keuken met prima apparatuur, koelcel etc. Boven zijn er ca. 60 zitplaatsen en een aparte bar, alsmede een lift voor de gerechten vanuit de keuken. Het geheel ziet er verzorgd uit.  De huur is slechts € 1.600.== per maand (excl. btw) De eigenaar wenst dichter bij zijn woonplaats een ander bedrijf te kopen en biedt dit nu ter verkoop aan. De omzet is door persoonlijke omstandigheden niet heel hoog en daarom is de vraagprijs gesteld op : € 75.000.== Na ontvangst van Uw  naam, adres en tel. nr. zend ik Uverdere informatie.

 9

*** Lunchroom- Foodhouse ***   Stad: Omgeving Amsterdam

In een nieuw winkelcentrum te midden van een zich sterk uitbreidende woonwijk is dit bijzondere bedrijf gevestigd. Enerzijds een Lunchroom met allure en daarnaast een unit waar de lekkerste Pizza's en grill producten worden gemaakt. Zowel de inrichting, alsook de apparatuur is van hoge kwaliteit. Totaal aantal zitplaatsen van beide bedrijven is ca. 65  en op het winkelterras nog ca. 22. De huur bedraagt inclusief  servicekosten ca. € 3900.== per maand (excl btw). Er zijn geen personeelsverplichtingen De fiscale jaaromzet bedraagt tegen de € 450.000.== De vraagprijs is dan ook terecht: € 290.000.== Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere info.

 23

** HOTELS-RESTAURANTS *** DUITSLAND In grote, zeer toeristische gebieden van Duitsland zijn diverse Pensions, Hotels- Restaurants , bouwgrond voor 40 vakantiewoningen en een camping te koop vanaf: 139.000.==euro k.k. Als U Uw naam, adres en tel. nr mailt zend ik U uitgebreide informatie en kunt U contact krijgen met de Nederlandse Makelaar ter plaatse

  21 

*** CAFETARIA ***    Omgeving Schiphol

In een gezellige plaats omgeving Schiphol is deze Cafetaria vele jaren gevestigd, met hoofdzakelijk Hollandse producten. Het ligt op een hoek-zicht locatie. Binnen ca. 12 zitplaatsen en op het terras ca. 20. De huur is slechts ca. € 1.500.== per maand en de "fiscale "jaaromzet ca. € 200.000.== met voldoende potentie tot meer. De huidige eigenaar exploiteert de zaak al meer dan 10 jaren en wil verkassen. De redelijke vraagprijs voor de overname is: € 125.000.== Met  75.000 euro eigen geld is huurkoop bespreekbaar. Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie

10

*** CAFÉ *** Amsterdam, nw.West

Dit is een ruim Café, zoals een echt Café behoort te zijn. Tientallen jaren en opeenvolgende generaties; nog steeds "ons" Café ! Vriendelijke stamgasten en o.a. personeel van nabijgelegen ziekenhuis en bedrijven geven een veelzijdige gezelligheid. Grote keuken, geschikt voor eetcafé en groot, zonnig terras. Omstandigheden nopen tot verkoop. Voor een echte "horecaffer" dé kans. De huur bedraagt ca. € 3.000.== per maand en de fiscale jaaromzet schommelt rond de € 215.000.== Vraagprijs voor dit prachtige bedrijf is nader overeen te komen met een gedeeltelijke financieringsmogelijkheid. Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie met de leuke website.

 8

*** LUNCHROOM ***      Lelystad

In het hart van Lelystad op een prominente plaats gelegen, prachtige Lunchroom, wordt, door familieomstandigheden, ter verkoop aangeboden. Pas enige maanden geopend en voorzien van mooi interieur, meubilair en apparatuur. Er is een sterke drank- en terras-vergunning. Het terras is 62 m2 voor en 7m2 achter. Binnen zijn er     40 zitplaatsen. Er zijn geen verplichtingen van welke aard dan ook. De huur bedraagt incl. kosten ca. € 1.940.= per maand (exc. btw) De vraagprijs voor dit prachtige bedrijf bedraagt slechts € 22.000.== Voor een paar, dat zijn schouders eronder wil zetten een buitengewone kans ! Met enig eigen geld is huurkoop bespreekbaar. Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr.zend ik verdere info.

 13

 Centraal in de Zijdstraat gelegen CAFETARIA / GRILLROOM (drank & horeca 1 vergunning) met een uitstekende naam in de regio.Deze zaak is groot circa 105 m2 en in 2012 (na brand) volledig herbouwd. Alle installaties en apparatuur zijn dan ook niet ouder dan 2012. De afzuiging is een paar weken geleden nog vervangen. Alles is in eigendom, er zijn geen lease/huurcontracten en er is ook geen sprake van bruikleen.Er is voor 32 gasten een tafel met stoel aanwezig en aan de bar nog eens een zitplaats voor 3 gasten. Buiten op het terras is ruimte voor 3 grote picknick tafels voor 6 tot 18 gasten. Het hedendaagse interieur is netjes en representatief en functioneel in het gebruik! Deze zaak is nu open van 11 tot 23 uur en heeft jaarlijks een omzet van circa      € 240.000,-  De huur bedraagt € 2.200,- per maand De vraagprijs voor zowel het pand (begane grond en tuin) als de exploitatie bedraagt  € 455.000,- Het is ook mogelijk om alleen de exploitatie te kopen en hiervoor is de vraagprijs   € 130.000,-  Het vastgoed alleen is te koop voor € 375.000,- k.k.Deze zaak is per direct beschikbaar en het opleverniveau is bespreekbaar.

 

 

 

 

 14

 

*** AFHAAL-BEZORG SERVICE ***     LEIDEN

Op een superlocatie  ( naast het Stadhuis en Hudson Bay ) is dit bedrijf met het nieuwe concept:  Poké Bowl gevestigd. Mooi ingerichte ruimte met alle apparatuur voor de bereiding van dit concept. De fiscale omzet in deze beginperiode is ca. € 75.000.== per jaar. Geen verplichtingen. De huur bedraagt € 1.500.== per maand en de vraagprijs voor dit mooie bedrijf bedraagt slechts € 14.900==. Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie met foto’s.

 

17

*** Restaurant *** Zaanstad

In de Gemeente Zaanstad gelegen restaurant wordt i.v.m. dubbele zaken ter verkoop aangeboden. Het restaurant bevindt zich in een schitterend, typisch Zaans gebouw. Binnen zijn er 50 zitplaatsen met op de eerste verdieping ruimte voor gezelschappen; 50 zitplaatsen: dus 100 zitplaatsen totaal De 2de verdieping kan als woonruimte dienen en wordt nu (onder) verhuurd. Het zonnige terras heeft ca. 40 zitplaatsen. Het geheel is authentiek ingericht met een ruime, professionele keuken. De huur bedraagt ca. € 3.000.== per maand. Thans is het een specialiteiten restaurant, maar voorheen was hier een zeer bekend restaurant in de Zaanstreek gevestigd. De vraagprijs voor de overname bedraagt: € 145.000.== Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

 
 11

*** THAIS RESTAURANT ***      AMSTERDAM- Oud-Zuid

Aan een drukke doorgaande gracht gelegen, omgeving Rijksmuseum en Concertgebouw, is dit Thais Restaurant reeds 17 jaar gevestigd.De eigenaresse, die zelf de kok is, wil haar bakens verzetten. Er zijn geen personeelsverplichtingen. Met ca. 30 zitplaatsen eigenlijk een gezellig familierestaurant. De huur is ca. € 1.000.== per maand. Met een fiscale jaaromzet van RUIM € 120.000.== is het cijfer onder de streep heel interessant te noemen. De vraagprijs is : € 70.000.==Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie

19

*** Argentijns Restaurant *** 't Gooi

Op een uitstekende zichtlocatie in een stad in 't Gooi is dit Argentijnse Restaurant gevestigd. Met een opp. van ca. 150 m2 + 60 zitplaatsen binnen en 40 op het mooie terras wordt een omzet van ca. € 300.000.== per jaar gegenereerd. De huur is inclusief een grote, dubbele , bovenwoning: ca. € 3.200.== per maand. De vraagprijs voor dit mooi ingerichte, eigentijdse Restaurant is: € 185.000.== Gedeeltelijke financiering bespreekbaar. Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. mail ik U verdere info met de mooi website.

 27

*** Italiaans Restaurant ***    Amsterdam-Zuid

Op een zichtlocatie aan een doorgaande, drukke route, is deze "Vero Italiano " gelegen.Met 50 zitplaatsen, veel magazijnruimte en authentieke inrichting een goed bezocht restaurant.Met een omzetindicatie: € 200.000.== per jaar en een huur van ca. € 2.500.== per maand is dit een winstgevend bedrijf.De vraagprijs voor dit schitterende restaurant is: € 135.000.==Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. zend ik U verdere informatie.

3

*** RESTAURANT ***       Haarlem

In een drukke winkelstraat te Haarlem is dit Restaurant gevestigd. De huidige bedrijfsvoering en het personeelsbestand worden niet overgenomen. De opp. van het geheel is ca. 110m2. Er zijn ca. 45 zitplaatsen. Het interieur en de apparatuur zijn van een zekere klasse. De redelijke huur is  € 1.760.== per maand (excl. btw). De vraagprijs van dit bijzonder object bedraagt: € 85.000.==.

Voor een alerte ondernemer is dit een mogelijkheid tot het neerzetten van een eigen concept. Na ontvangst van Uw naam, adres en tel.nr. zend ik U verdere informatie.

 
 5

*** Cafetaria ***    IJmuiden

Op een zichtlocatie in een grote woonbuurt is deze Cafetaria gevestigd. 4 jaar geleden geheel verbouwd en van nieuwe apparatuur voorzien. De bak wand met 4 grote TV productschermen en alle verdere benodigde apparatuur. Daarnaast een productieruimte met een grote koelcel en vriescel, alsmede afwasinstallatie en een 6 pits gasfornuis. Er zijn 16 zitplaatsen in de sfeervolle ruimte, alsmede 12 op het zonnige terras. Niet voor niets hebben 214 beoordelingen bij Thuisbezorgd een 5**** status opgeleverd. De fiscale jaaromzet ligt rond de € 150.000.== De huur bedraagt ca. € 15.000.= per jaar (geen btw) De vraagprijs voor dit prachtige bedrijf is € 75.000.== Boven de zaak is eventueel een 4 kamer woning te koop voor een relatief lage prijs. Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik verdere informatie.