Aanbod

 

 1

** RESTAURANT ***        HAARLEM

In een drukke doorloopstraat vanaf het station is dit bedrijf gevestigd. Een bedrijf voorzien van de mooiste apparatuur. Thans een oosters concept, maar gezien de ligging ook voor andere ideeën geschikt. Er zijn 40 zitplaatsen en een mogelijkheid tot ruim terras. De huur bedraagt slechts      € 2.100.== per maand inclusief een ruime bovenwoning. De jaaromzet is     ca. € 300.000.== De vraagprijs : € 160.000.== Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

 

4

*** Italiaans Restaurant ***       Zaanstad

Op een mooie zichtlocatie aan de Zaan en direct bij een station is dit restaurant, met buren als horeca, sedert 2004 gevestigd.Er zijn ca 35 zitplaatsen binnen en buiten is er terras : 5m2 voor de deur en 10m2 aan de Zaan.De fiscale jaaromzet bedraagt : ca. € 140.000.==  De huur is slechts ca. € 1.375.== p. mnd. excl. btw.De vraagprijs voor dit leuke restaurant is : € 58.000.== Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

5

*** RESTAURANT ***   Hoofddorp

 

Hoofddorp is door haar ligging nabij Schiphol Airport, voorzien van wereldwijde bedrijven en bekende hotels een grote plaats geworden. Mede door de nieuwbouwwijken die in het zuiden en westen van 2020 in Hoofddorp gepland zijn is  Hoofddorp volop in ontwikkeling. In bovengenoemde plaats is dit Franse restaurant reeds decennia gevestigd. Het betreft een restaurant in het hogere segment wat tevens een officiële trouwlocatie is. Op de begane grond van het restaurant zijn er ca. 45-50 zitplaatsen beschikbaar en op het prachtige zonnige terras zijn 20-30 zitplaatsen beschikbaar. Boven het restaurant is een privéruimte ingericht met 20-30 zitplaatsen, de ruimte is voorzien van een bar inclusief pantry, vloerwarming, twee toiletgroepen, ingebouwd aircosysteem alsook Electra aansluitpunten in de vloer. Achter het restaurant is een (verhuurde ) zeer ruime bedrijfswoning met tuin aanwezig, welke later voor commercieel inzicht gebruikt kan worden. De inrichting is zeer modern, romantisch en eigentijds en de keuken is voorzien van professionele apparatuur met een geïntegreerde 4-deurs inloop koelcel. Naast de keuken is een professioneel ingerichte wasstraat gesitueerd, zowel de keuken als wasstraat is voorzien van een vloeistofdichte HACCP vloer. Het restaurant is in het centrum gevestigd met voldoende parkeergelegenheid tegenover het restaurant. Het bestemmingsplan is restaurant / eetcafé en is vrij van verplichtingen. Het pand is in 2017 volledig en hoogwaardig gerenoveerd, hierbij moet u denken aan Electra, leiding en schilderwerk en sanitair. De huur van het instapklare restaurant is slechts € 3000,= per maand. De fiscale jaaromzet beloopt de € 365.000.==

De overnameprijs met legio aan mogelijkheden is € 199.000.== Er zijn geen personeels- verplichtingen. Na ontvangst van Uw naam, adres en tel.nr. zend ik U verder informatie.

7

 

*** RESTAURANT Afhaal/bezorg ***    UITHOORN

In een gewilde horecastraat is deze afhaal/bezorg service gevestigd. Een volledige restaurantvergunning is mogelijk. Met 30 zitplaatsen een mooi vooruitzicht. Het is volledig vernieuwd en ingericht met professionele apparatuur. Dubbele toiletten en een horecabestemming. Thans een oosters concept, maar veel andere ideeën mogelijk. De redelijke huur is € 1.530.== per maand. Vraagprijs voor dit mooie bedrijf: € 99.000.== Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

 13

 Centraal in de Zijdstraat gelegen CAFETARIA / GRILLROOM (drank & horeca 1 vergunning) met een uitstekende naam in de regio.Deze zaak is groot circa 105 m2 en in 2012 (na brand) volledig herbouwd. Alle installaties en apparatuur zijn dan ook niet ouder dan 2012. De afzuiging is een paar weken geleden nog vervangen. Alles is in eigendom, er zijn geen lease/huurcontracten en er is ook geen sprake van bruikleen.Er is voor 32 gasten een tafel met stoel aanwezig en aan de bar nog eens een zitplaats voor 3 gasten. Buiten op het terras is ruimte voor 3 grote picknick tafels voor 6 tot 18 gasten. Het hedendaagse interieur is netjes en representatief en functioneel in het gebruik! Deze zaak is nu open van 11 tot 23 uur en heeft jaarlijks een omzet van circa      € 240.000,-  De huur bedraagt € 2.200,- per maand De vraagprijs voor zowel het pand (begane grond en tuin) als de exploitatie bedraagt  € 455.000,- Het is ook mogelijk om alleen de exploitatie te kopen en hiervoor is de vraagprijs   € 130.000,-  Het vastgoed alleen is te koop voor € 375.000,- k.k.Deze zaak is per direct beschikbaar en het opleverniveau is bespreekbaar.

 

 

16

*** RESTAURANT-Horeca Ruimte ***                   Hillegom

Op het Kerkplein gelegen, voormalig Tapas Restaurant, wordt te huur aangeboden. Géén overname.Leeg te aanvaarden. Geschikt voor vele doeleinden: Afhaal- bezorg concepten, Poké Bowl etc. Opp. totaal 75 m2 waarvan restaurant gedeelte 40 m2, alsmede terrasvergunning : ca: 25m2. Huur per maand : € 1.800.= géén BTW. Borg :  6 maanden huur.Na ontvangst van Uw naam, adres en tel.nr. zend ik U info.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

10

*** Restaurant *** Zaanstad

In de Gemeente Zaanstad gelegen restaurant wordt i.v.m. dubbele zaken ter verkoop aangeboden. Het restaurant bevindt zich in een schitterend, typisch Zaans gebouw. Binnen zijn er 50 zitplaatsen met op de eerste verdieping ruimte voor gezelschappen; 50 zitplaatsen: dus 100 zitplaatsen totaal De 2de verdieping kan als woonruimte dienen en wordt nu (onder) verhuurd. Het zonnige terras heeft ca. 40 zitplaatsen. Het geheel is authentiek ingericht met een ruime, professionele keuken. De huur bedraagt ca. € 3.000.== per maand. Thans is het een specialiteiten restaurant, maar voorheen was hier een zeer bekend restaurant in de Zaanstreek gevestigd. De vraagprijs voor de overname bedraagt: € 118.000.== Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

 15

 *** RESTAURANT ***     Uithoorn

Op een superlocatie ( aan de Amstel) gelegen Restaurant wordt ter verkoop aangeboden. De eigenaars, die vele, vele jaren samenwerken zonder personeel, willen nog meer van het leven gaan genieten. Het bedrijf wordt verkocht voor een prima prijs van: € 50.000.= Zeer volledig ingericht met de meest professionele apparatuur. Er zijn 35 zitplaatsen en een klein terrasje mogelijk op de ca. 112 m2 die het appartementsrecht telt. De begane grond, waar het restaurant is gevestigd wordt ook te koop aangeboden. De vraagprijs hiervoor is : € 385.000.= k.k. Voor een vakkundig koppel ( partners) kok en gastvrouw /man is dit een uitgelezen kans om ( zeker met de huidige , lage rente ) een mooie toekomst op te bouwen. Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verder informatie met de mooie website.

 11

*** THAIS RESTAURANT ***      AMSTERDAM- Oud-Zuid

Aan een drukke doorgaande gracht gelegen, omgeving Rijksmuseum en Concertgebouw, is dit Thais Restaurant reeds 17 jaar gevestigd.De eigenaresse, die zelf de kok is, wil haar bakens verzetten. Er zijn geen personeelsverplichtingen. Met ca. 30 zitplaatsen eigenlijk een gezellig familierestaurant. De huur is ca. € 1.500.== per maand. excl btw  Met een fiscale jaaromzet van RUIM € 120.000.== is het cijfer onder de streep heel interessant te noemen. De vraagprijs is : € 60.000.==Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie

17

*** Argentijns Restaurant *** 't Gooi

Op een uitstekende zichtlocatie in een stad in 't Gooi is dit Argentijnse Restaurant gevestigd. Met een opp. van ca. 150 m2 + 60 zitplaatsen binnen en 40 op het mooie terras wordt een omzet van ca. € 300.000.== per jaar gegenereerd. De huur is inclusief een grote, dubbele , bovenwoning: ca. € 3.200.== per maand. De vraagprijs voor dit mooi ingerichte, eigentijdse Restaurant is: € 185.000.== Gedeeltelijke financiering bespreekbaar. Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. mail ik U verdere info met de mooi website.

6

*** PIZZA – Afhaal-Bezorg Service ***    Amsterdam

Reeds 20 jaar bestaande Pizzalijn wordt ter verkoop aangeboden. De Italiaanse eigenaar wenst zijn pensioen in Italië door te brengen. De totale 95 m2 herbergt professionele apparatuur, een magazijn en nieuw toilet. De huur bedraagt ca: € 1.250.== per maand, terwijl de fiscale jaaromzet 2018,  € 220.000.==  bedroeg. 1 vast personeelslid kan de nieuwe eigenaar goed bijstaan. De huidige eigenaar werkt zelf en daardoor is de jaarwinst zeer aantrekkelijk. De vraagprijs voor dit makkelijke bedrijf : € 120.000.== Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

3

*** RESTAURANT ***       Haarlem

In een drukke winkelstraat te Haarlem is dit Restaurant gevestigd. De huidige bedrijfsvoering en het personeelsbestand worden niet overgenomen. De opp. van het geheel is ca. 110m2. Er zijn ca. 45 zitplaatsen. Het interieur en de apparatuur zijn van een zekere klasse. De redelijke huur is  € 1.760.== per maand (excl. btw). De vraagprijs van dit bijzonder object bedraagt: € 60.000.==.

Voor een alerte ondernemer is dit een mogelijkheid tot het neerzetten van een eigen concept. Na ontvangst van Uw naam, adres en tel.nr. zend ik U verdere informatie.

 8

 

***SNACKBAR *** (Mobiel)        ZANDVOORT                     

Met een vaste en opvallende standplaats staat deze Mobiele Snackbar al jaren in een van de Noord-Hollandse badplaatsen. Alle horeca gerelateerde producten kunnen verkocht worden , (excl. alcoholische dranken ) en dat 365 dagen per jaar. Naast deze standplaats wordt ook een ruimte gehuurd waarin de Mobiele Snackbar wordt geplaatst gedurende de nacht en de winter. Er wordt in deze ruimte ook aan voorbereidingswerkzaamheden gedaan. Er zijn dan ook elektra, een ruime koelcel en diepvriesmogelijkheden aanwezig. De Mobiele Snackbar zelf heeft  de modernste apparatuur en een vaste aansluiting 380 Volt elektra en een water- en gas aansluiting. Ook zijn er 6 parkeerplaatsen ter beschikking. De fiscale omzet gedurende de openingsmaanden bedraagt    ca. € 120.000.== De pacht voor de grond en de huur van de ruimte bedraagt per jaar ca.  € 14.000.==. I.v.m. een blijde gebeurtenis wordt het ter verkoop aangeboden.  Mede het feit, dat de formule 1 weer naar Zandvoort komt is de vraagprijs : € 120.000.==. Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U informatie met foto’s