Aanbod

 

 1

** RESTAURANT ***        HAARLEM

In een drukke doorloopstraat vanaf het station is dit bedrijf gevestigd. Een bedrijf voorzien van de mooiste apparatuur. Thans een oosters concept, maar gezien de ligging ook voor andere ideeën geschikt. Er zijn 40 zitplaatsen en een mogelijkheid tot ruim terras. De huur bedraagt slechts      € 2.100.== per maand inclusief een ruime bovenwoning. De jaaromzet is     ca. € 300.000.== De vraagprijs : € 160.000.== Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

 11

*** THAIS RESTAURANT ***      AMSTERDAM- Oud-Zuid

Aan een drukke doorgaande gracht gelegen, omgeving Rijksmuseum en Concertgebouw, is dit Thais Restaurant reeds 17 jaar gevestigd.

De eigenaresse, die zelf de kok is, wil haar bakens verzetten. Er zijn geen personeelsverplichtingen.

Met ca. 30 zitplaatsen eigenlijk een gezellig familierestaurant. De huur is ca. € 1.500.== per maand.

Met een fiscale jaaromzet van RUIM € 120.000.== is het cijfer onder de streep heel interessant te noemen.

De vraagprijs is : € 60.000.== Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie

3

 

*** RESTAURANT ***   HOOFDDORP

Op een superlocatie in het centrum van Hoofddorp gelegen restaurant wordt ter verkoop aangeboden. Dubbele zaken en geen alcoholverkoop ( wel toegestaan) zijn de omstandigheden waarom deze verkoop. Het is groot met zeer veel apparatuur. b.v. de splinternieuwe houtoven (ook gas) en verder alarmsysteem en airconditioning . Op het zonnige terras zijn 22 zitplaatsen en binnen (beneden) 30 zitplaatsen, terwijl op de etage die een eigen bar en keuken heeft nog eens 50 zitplaatsen zijn met op het dakterras ook nog 20 zitplaatsen. Al met al een bedrijf om van te smullen. De huur bedraagt per maand: € 2900.== excl. btw. De zeer redelijke vraagprijs is € 99.000.== Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

5

*** RESTAURANT ***   Hoofddorp

 

Hoofddorp is door haar ligging nabij Schiphol Airport, voorzien van wereldwijde bedrijven en bekende hotels een grote plaats geworden. Mede door de nieuwbouwwijken die in het zuiden en westen van 2020 in Hoofddorp gepland zijn is  Hoofddorp volop in ontwikkeling. In bovengenoemde plaats is dit Franse restaurant reeds decennia gevestigd. Het betreft een restaurant in het hogere segment wat tevens een officiële trouwlocatie is. Op de begane grond van het restaurant zijn er ca. 45-50 zitplaatsen beschikbaar en op het prachtige zonnige terras zijn 20-30 zitplaatsen beschikbaar. Boven het restaurant is een privéruimte ingericht met 20-30 zitplaatsen, de ruimte is voorzien van een bar inclusief pantry, vloerwarming, twee toiletgroepen, ingebouwd aircosysteem alsook Electra aansluitpunten in de vloer. Achter het restaurant is een (verhuurde ) zeer ruime bedrijfswoning met tuin aanwezig, welke later voor commercieel inzicht gebruikt kan worden. De inrichting is zeer modern, romantisch en eigentijds en de keuken is voorzien van professionele apparatuur met een geïntegreerde 4-deurs inloop koelcel. Naast de keuken is een professioneel ingerichte wasstraat gesitueerd, zowel de keuken als wasstraat is voorzien van een vloeistofdichte HACCP vloer. Het restaurant is in het centrum gevestigd met voldoende parkeergelegenheid tegenover het restaurant. Het bestemmingsplan is restaurant / eetcafé en is vrij van verplichtingen. Het pand is in 2017 volledig en hoogwaardig gerenoveerd, hierbij moet u denken aan Electra, leiding en schilderwerk en sanitair. De huur van het instapklare restaurant is slechts € 3000,= per maand. De fiscale jaaromzet beloopt de € 365.000.==De overnameprijs met legio aan mogelijkheden is € 199.000.== Er zijn geen personeels- verplichtingen. Na ontvangst van Uw naam, adres en tel.nr. zend ik U verder informatie.

7

 

*** RESTAURANT Afhaal/bezorg ***    UITHOORN

In een gewilde horecastraat is deze afhaal/bezorg service gevestigd. Een volledige restaurantvergunning is mogelijk. Met 30 zitplaatsen een mooi vooruitzicht. Het is volledig vernieuwd en ingericht met professionele apparatuur. Dubbele toiletten en een horecabestemming. Thans een oosters concept, maar veel andere ideeën mogelijk. De redelijke huur is € 1.530.== per maand. Vraagprijs voor dit mooie bedrijf: € 99.000.== Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

 13

 Centraal in de Zijdstraat gelegen CAFETARIA / GRILLROOM (drank & horeca 1 vergunning) met een uitstekende naam in de regio.Deze zaak is groot circa 105 m2 en in 2012 (na brand) volledig herbouwd. Alle installaties en apparatuur zijn dan ook niet ouder dan 2012. De afzuiging is een paar weken geleden nog vervangen. Alles is in eigendom, er zijn geen lease/huurcontracten en er is ook geen sprake van bruikleen.Er is voor 32 gasten een tafel met stoel aanwezig en aan de bar nog eens een zitplaats voor 3 gasten. Buiten op het terras is ruimte voor 3 grote picknick tafels voor 6 tot 18 gasten. Het hedendaagse interieur is netjes en representatief en functioneel in het gebruik! Deze zaak is nu open van 11 tot 23 uur en heeft jaarlijks een omzet van circa      € 240.000,-  De huur bedraagt € 2.200,- per maand De vraagprijs voor zowel het pand (begane grond en tuin) als de exploitatie bedraagt  € 455.000,- Het is ook mogelijk om alleen de exploitatie te kopen en hiervoor is de vraagprijs   € 130.000,-  Het vastgoed alleen is te koop voor € 375.000,- k.k.Deze zaak is per direct beschikbaar en het opleverniveau is bespreekbaar.

 

 

16

*** RESTAURANT-Horeca Ruimte ***                   Hillegom

Op het Kerkplein gelegen, voormalig Tapas Restaurant, wordt te huur aangeboden. Géén overname.Leeg te aanvaarden. Geschikt voor vele doeleinden: Afhaal- bezorg concepten, Poké Bowl etc. Opp. totaal 75 m2 waarvan restaurant gedeelte 40 m2, alsmede terrasvergunning : ca: 25m2. Huur per maand : € 1.800.= géén BTW. Borg :  6 maanden huur.Na ontvangst van Uw naam, adres en tel.nr. zend ik U info.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8

 

***SNACKBAR *** (Mobiel)        ZANDVOORT                     

Met een vaste en opvallende standplaats staat deze Mobiele Snackbar al jaren in een van de Noord-Hollandse badplaatsen. Alle horeca gerelateerde producten kunnen verkocht worden , (excl. alcoholische dranken ) en dat 365 dagen per jaar. Naast deze standplaats wordt ook een ruimte gehuurd waarin de Mobiele Snackbar wordt geplaatst gedurende de nacht en de winter. Er wordt in deze ruimte ook aan voorbereidingswerkzaamheden gedaan. Er zijn dan ook elektra, een ruime koelcel en diepvriesmogelijkheden aanwezig. De Mobiele Snackbar zelf heeft  de modernste apparatuur en een vaste aansluiting 380 Volt elektra en een water- en gas aansluiting. Ook zijn er 6 parkeerplaatsen ter beschikking. De fiscale omzet gedurende de openingsmaanden bedraagt    ca. € 120.000.== De pacht voor de grond en de huur van de ruimte bedraagt per jaar ca.  € 14.000.==. I.v.m. een blijde gebeurtenis wordt het ter verkoop aangeboden.  Mede het feit, dat de formule 1 weer naar Zandvoort komt is de vraagprijs : € 95.000.==. Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U informatie met foto’s

6 *** PIZZA – Afhaal-Bezorg Service ***    Amsterdam

Reeds 20 jaar bestaande Pizzalijn wordt ter verkoop aangeboden. De Italiaanse eigenaar wenst zijn pensioen in Italië door te brengen. De totale 95 m2 herbergt professionele apparatuur, een magazijn en nieuw toilet. De huur bedraagt ca: € 1.250.== per maand, terwijl de fiscale jaaromzet 2018,  € 220.000.==  bedroeg. 1 vast personeelslid kan de nieuwe eigenaar goed bijstaan. De huidige eigenaar werkt zelf en daardoor is de jaarwinst zeer aantrekkelijk. De vraagprijs voor dit makkelijke bedrijf : € 120.000.== Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.