Aanbod

 

 1

** RESTAURANT ***        HAARLEM

In een drukke doorloopstraat vanaf het station is dit bedrijf gevestigd. Een bedrijf voorzien van de mooiste apparatuur. Thans een oosters concept, maar gezien de ligging ook voor andere ideeën geschikt. Er zijn 40 zitplaatsen en een mogelijkheid tot ruim terras. De huur bedraagt slechts      € 2.100.== per maand inclusief een ruime bovenwoning. De jaaromzet is     ca. € 300.000.== De vraagprijs : € 160.000.== Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

 

4

*** Italiaans Restaurant ***       Zaanstad

Op een mooie zichtlocatie aan de Zaan en direct bij een station is dit restaurant, met buren als horeca, sedert 2004 gevestigd.Er zijn ca 35 zitplaatsen binnen en buiten is er terras : 5m2 voor de deur en 10m2 aan de Zaan.De fiscale jaaromzet bedraagt : ca. € 140.000.==  De huur is slechts ca. € 1.375.== p. mnd. excl. btw.De vraagprijs voor dit leuke restaurant is : € 58.000.== Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

2

*** RESTAURANT ***           Bollenstreek

In de omgeving van Lisse-Sassenheim is dit , thans Italiaanse,  Restaurant  aan een drukke doorgaande weg gelegen. Het bestaat uit 2 verdiepingen. Begane grond: 55 zitplaatsen en op het zonnige terras ook ca. 50 zitplaatsen. Verder een zeer ruime en professionele keuken met prima apparatuur, koelcel etc. Boven zijn er ca. 60 zitplaatsen en een aparte bar, alsmede een lift voor de gerechten vanuit de keuken. Het geheel ziet er verzorgd uit.  De huur is slechts € 1.600.== per maand (excl. btw) De eigenaar wenst dichter bij zijn woonplaats een ander bedrijf te kopen en biedt dit nu ter verkoop aan. De omzet is door persoonlijke omstandigheden niet heel hoog en daarom is de vraagprijs gesteld op : € 75.000.== Na ontvangst van Uw  naam, adres en tel. nr. zend ik Uverdere informatie.

 9

*** Lunchroom- Foodhouse ***   Stad: Omgeving Amsterdam

In een nieuw winkelcentrum te midden van een zich sterk uitbreidende woonwijk is dit bijzondere bedrijf gevestigd. Enerzijds een Lunchroom met allure en daarnaast een unit waar de lekkerste Pizza's en grill producten worden gemaakt. Zowel de inrichting, alsook de apparatuur is van hoge kwaliteit. Totaal aantal zitplaatsen van beide bedrijven is ca. 65  en op het winkelterras nog ca. 22. De huur bedraagt inclusief  servicekosten ca. € 3900.== per maand (excl btw). Er zijn geen personeelsverplichtingen De fiscale jaaromzet bedraagt tegen de € 450.000.== De vraagprijs is dan ook terecht: € 275.000.== Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere info.

 

 

5

** RESTAURANT ***         HAARLEMMERMEER

In een drukke horecastraat is dit grote restaurant gevestigd. Alles is vernieuwd: toiletten-plafond-elektra-wanden etc. De keuken heeft nieuwe, zeer professionele apparatuur. Er zijn 80 zitplaatsen binnen en ca. 30 op het ruime terras. Thans een oosters concept, maar door de superlocatie voor veel andere ideeën geschikt. De jaaromzetindicatie is: € 250.000.== De maandhuur bedraagt € 4.000.== geen btw. en inclusief 2 leuke appartementen. Vraagprijs voor dit mooie bedrijf: € 150.000.== Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

7

 

*** RESTAURANT Afhaal/bezorg ***    UITHOORN

In een gewilde horecastraat is deze afhaal/bezorg service gevestigd. Een volledige restaurantvergunning is mogelijk. Met 30 zitplaatsen een mooi vooruitzicht. Het is volledig vernieuwd en ingericht met professionele apparatuur. Dubbele toiletten en een horecabestemming. Thans een oosters concept, maar veel andere ideeën mogelijk. De redelijke huur is € 1.530.== per maand. Vraagprijs voor dit mooie bedrijf: € 99.000.== Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

 13

 Centraal in de Zijdstraat gelegen CAFETARIA / GRILLROOM (drank & horeca 1 vergunning) met een uitstekende naam in de regio.Deze zaak is groot circa 105 m2 en in 2012 (na brand) volledig herbouwd. Alle installaties en apparatuur zijn dan ook niet ouder dan 2012. De afzuiging is een paar weken geleden nog vervangen. Alles is in eigendom, er zijn geen lease/huurcontracten en er is ook geen sprake van bruikleen.Er is voor 32 gasten een tafel met stoel aanwezig en aan de bar nog eens een zitplaats voor 3 gasten. Buiten op het terras is ruimte voor 3 grote picknick tafels voor 6 tot 18 gasten. Het hedendaagse interieur is netjes en representatief en functioneel in het gebruik! Deze zaak is nu open van 11 tot 23 uur en heeft jaarlijks een omzet van circa      € 240.000,-  De huur bedraagt € 2.200,- per maand De vraagprijs voor zowel het pand (begane grond en tuin) als de exploitatie bedraagt  € 455.000,- Het is ook mogelijk om alleen de exploitatie te kopen en hiervoor is de vraagprijs   € 130.000,-  Het vastgoed alleen is te koop voor € 375.000,- k.k.Deze zaak is per direct beschikbaar en het opleverniveau is bespreekbaar.

 

 

16

*** RESTAURANT-Horeca Ruimte ***                   Hillegom

Op het Kerkplein gelegen, voormalig Tapas Restaurant, wordt te huur aangeboden. Géén overname.Leeg te aanvaarden. Geschikt voor vele doeleinden: Afhaal- bezorg concepten, Poké Bowl etc. Opp. totaal 75 m2 waarvan restaurant gedeelte 40 m2, alsmede terrasvergunning : ca: 25m2. Huur per maand : € 1.800.= géén BTW. Borg :  6 maanden huur.Na ontvangst van Uw naam, adres en tel.nr. zend ik U info.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

10

*** Restaurant *** Zaanstad

In de Gemeente Zaanstad gelegen restaurant wordt i.v.m. dubbele zaken ter verkoop aangeboden. Het restaurant bevindt zich in een schitterend, typisch Zaans gebouw. Binnen zijn er 50 zitplaatsen met op de eerste verdieping ruimte voor gezelschappen; 50 zitplaatsen: dus 100 zitplaatsen totaal De 2de verdieping kan als woonruimte dienen en wordt nu (onder) verhuurd. Het zonnige terras heeft ca. 40 zitplaatsen. Het geheel is authentiek ingericht met een ruime, professionele keuken. De huur bedraagt ca. € 3.000.== per maand. Thans is het een specialiteiten restaurant, maar voorheen was hier een zeer bekend restaurant in de Zaanstreek gevestigd. De vraagprijs voor de overname bedraagt: € 118.000.== Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie.

 15

 *** RESTAURANT ***     Uithoorn

Op een superlocatie ( aan de Amstel) gelegen Restaurant wordt ter verkoop aangeboden. De eigenaars, die vele, vele jaren samenwerken zonder personeel, willen nog meer van het leven gaan genieten. Het bedrijf wordt verkocht voor een prima prijs van: € 50.000.= Zeer volledig ingericht met de meest professionele apparatuur. Er zijn 35 zitplaatsen en een klein terrasje mogelijk op de ca. 112 m2 die het appartementsrecht telt. De begane grond, waar het restaurant is gevestigd wordt ook te koop aangeboden. De vraagprijs hiervoor is : € 450.000.= k.k. Voor een vakkundig koppel ( partners) kok en gastvrouw /man is dit een uitgelezen kans om ( zeker met de huidige , lage rente ) een mooie toekomst op te bouwen. Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verder informatie met de mooie website.

 11

*** THAIS RESTAURANT ***      AMSTERDAM- Oud-Zuid

Aan een drukke doorgaande gracht gelegen, omgeving Rijksmuseum en Concertgebouw, is dit Thais Restaurant reeds 17 jaar gevestigd.De eigenaresse, die zelf de kok is, wil haar bakens verzetten. Er zijn geen personeelsverplichtingen. Met ca. 30 zitplaatsen eigenlijk een gezellig familierestaurant. De huur is ca. € 1.500.== per maand. excl btw  Met een fiscale jaaromzet van RUIM € 120.000.== is het cijfer onder de streep heel interessant te noemen. De vraagprijs is : € 60.000.==Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. zend ik U verdere informatie

17

*** Argentijns Restaurant *** 't Gooi

Op een uitstekende zichtlocatie in een stad in 't Gooi is dit Argentijnse Restaurant gevestigd. Met een opp. van ca. 150 m2 + 60 zitplaatsen binnen en 40 op het mooie terras wordt een omzet van ca. € 300.000.== per jaar gegenereerd. De huur is inclusief een grote, dubbele , bovenwoning: ca. € 3.200.== per maand. De vraagprijs voor dit mooi ingerichte, eigentijdse Restaurant is: € 185.000.== Gedeeltelijke financiering bespreekbaar. Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. nr. mail ik U verdere info met de mooi website.

 8

*** Italiaans Restaurant ***    Amsterdam-Zuid

Op een zichtlocatie aan een doorgaande, drukke route, is deze "Vero Italiano " gelegen.Met 50 zitplaatsen, veel magazijnruimte en authentieke inrichting een goed bezocht restaurant.Met een omzetindicatie: € 200.000.== per jaar en een huur van ca. € 2.500.== per maand is dit een winstgevend bedrijf.De vraagprijs voor dit schitterende restaurant is: € 135.000.==Na ontvangst van Uw naam, adres en tel. zend ik U verdere informatie.

3

*** RESTAURANT ***       Haarlem

In een drukke winkelstraat te Haarlem is dit Restaurant gevestigd. De huidige bedrijfsvoering en het personeelsbestand worden niet overgenomen. De opp. van het geheel is ca. 110m2. Er zijn ca. 45 zitplaatsen. Het interieur en de apparatuur zijn van een zekere klasse. De redelijke huur is  € 1.760.== per maand (excl. btw). De vraagprijs van dit bijzonder object bedraagt: € 60.000.==.

Voor een alerte ondernemer is dit een mogelijkheid tot het neerzetten van een eigen concept. Na ontvangst van Uw naam, adres en tel.nr. zend ik U verdere informatie.